عنوان : “آئین تجلیل از پرستاران نمونه استان خوزستان در دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز”
 ۱۳۹۵/۱۱/۲۰

آئین تجلیل از پرستاران نمونه استان خوزستان در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

مراسم بزرگداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران نمونه استان خوزستان همزمان با ولادت حضرت زینب(س) در تالار شهدای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

در این مراسم که با حضور حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسن حسن زاده امام جمعه موقت اهواز، علی حسین حسین زاده سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری، اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز،دکتر مهران ورناصری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و جمعی از پرستاران و پرسنل فوریت های پزشکی در تالار شهدای دانشگاه برگزار شد، از پرستاران نمونه و کادر درمان بیمارستان های امام خمینی (ره)، ابوذر، رازی، گلستان، طالقانی، سلامت و سینا در اهواز و بیمارستان های شهدای هویزه، امام علی اندیمشک، شهید چمران سوسنگرد، آیت الله طباطبایی باغملک، حضرت رسول(ص) رامشیر، امام خمینی(ره) رامهرمز، الهادی شوشتر، خاتم الانبیاء شوشتر، امام رضا(ع) امیدیه، 22 بهمن مسجدسلیمان، و امید لالی و همچنین دانشکده های پرستاری و مامایی اهواز و شوشتر و همچنین فوریت های پزشکی اهواز، امیدیه، اندیمشک، ایذه، باغملک، دشت آزادگان، رامهرمز، مسجدسلیمان، هویزه، رامشیر، دهدز، شوشتر، لالی، و هفتگل و همچنین بخش های خصوصی تجلیل به عمل آمد.

اسامی پرستاران نمونه مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز که با اهدای لوح سپاس و هدایا از آنها تجلیل گردید، به شرح زیر است:

1- سهیلا داراب پور –بهیار اورژانس بزرگسال

2- زینب غلامی – سرپرستار اتاق عمل

3- پری سرباز اصل مکوند – پرستار بخش جراحی

4- معصومه قربانپور – پرستار کلینبک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان ابوذر

لازم به ذکر است سهیلا داراب پور بعنوان بهیار نمونه کشوری نیز معرفی گردیده است.