عنوان : "اهدا دستگاه اكسیژن ساز پرتابل به انجمن حامیان سلامت بیمارستان كودكان ابوذر توسط خیر اهوازی"
 ۱۳۹۵/۱۱/۲۵

"اهدا دستگاه اکسیژن ساز پرتابل به انجمن حامیان سلامت بیمارستان کودکان ابوذر توسط خیر اهوازی"

یک خیر اهوازی به نام جابر سواری، یک دستگاه اکسیژن ساز به انجمن حامیان سلامت بیمارستان کودکان ابوذر این شهر اهدا کرد .

دكتر مهران حکیم زاده، رئیس مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر در این رابطه گفت: دستگاه اکسیژن ساز هم اکنون به بیمار تنفسی به نام مهدی طاهری که یک نوزاد 9 ماهه است اهدا گردید.

وی همچنین بیان داشت: دستگاه  اکسیژن ساز  یکی از مهمترین دستگاههای کمک تنفسی جهت بیماران تنفسی در منزل می باشد .

وی درخصوص بیماران تنفسی نیازمند به دستگاه اکسیژن گفت:

هوا مخلوطی از گازهای مختلف است که نیتروژن و اکسیژن گازهای اصلی آن هستند. حدود 21 درصد هوا از گاز اکسیژن تشکیل شده است. همه سلول های بدن ما برای زنده ماندن نیاز به اکسیژن دارند که از طریق راه هوایی ریه ها به سلول ها می رسد. گاهی برخی بیماری ها از جمله بیماری مزمن انسداد ریه (COPD) ، ذات الریه، آسم، دیسپلازی یا ریه های نارس در نوزادان، نارسایی قلبی، فیبروز سیستیک، آپنه خواب، بیماری های ریوی و ضربه به سیستم تنفسی منجر به عدم جذب اکسیژن توسط بدن می شود. در این صورت بدن نیاز به اکسیژن درمانی دارد .

اکسیژن درمانی معمولا برای بیمارانی که سطح اکسیژن خونشان به هر دلیلی کم تر از میزان استاندارد است تجویز می شود.