عنوان : یك روز به یادماندنی برای كودكان بستری در بیمارستان ابوذر
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۷

" روزی شاد همراه لبخند تو "

یک روز به یادماندنی برای کودکان  بستری در بیمارستان ابوذر

اعضاء انجمن حامیان سلامت کودکان مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز روز دوشنبه 16اسفند با فضل اله پور مدیر داخلی بیمارستان دیدار و گفت و گو کردند. در این نشست برنامه هایی که جهت فراهم کردن یک روز شاد برای کودکان بیمار در نظر گرفته شد اعلام و سپس در بخش های کودکان بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی ابوذر به اجرا گذاشته شد.

این مراسم با حضور کودکان بیمار ولی امیدوار و پرانرژی به همراهی مادرانشان و توسط مسئولین بیمارستان ابوذر و گروهی از خیرین انجمن حامیان سلامت کودکان ، به بهانه استقبال از نوروز در جهت فراهم کردن یک روز شاد برای کودکان بیمار برگزار گردید.

در این برنامه با اجرای نمایش عروسکی شاد و تماشایی و موسیقی سنتی، دادن هدایا و گل و بادکنک و پذیرایی، شادی و شور و هیجان فراوانی در کودکان بیمار بوجود آوردند.

لذت این هدیه ها و خندیدن بچه های معصومی که در کنار هم ساعاتی را به دور از درد بیماری سپری کردند، هم به دهان بچه ها مزه می کند و هم باعث دلگرمی و تشویق مسئولین برگزار کننده می شود تا با برگزاری هر چه بیشتر مراسم شاد و مفرح برای کودکان، این قهرمانان کوچک بتوانند لحظات سخت بیماری را آسان تر سپری کنند.