عنوان : برگزاری سمینار آموزشی احیای نوزاد در مركز آموزشی درمانی كودكان ابوذر
 ۱۳۹۶/۰۳/۱۸

برگزاری سمینار آموزشی احیای نوزاد در مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر

سمینار یکروزه احیای نوزاد با حضور اساتید و پزشکان برجسته بیمارستان ابوذر،گروه بیماریهای کودکان و نوزادان دانشگاه علوم پزشکی اهواز و دانشکده پرستاری و مامایی در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کودکان ابوذر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابوذر، با توجه به اینکه مهارت احیاء نوزاد با آنچه که در کودکان بزرگتر و بزرگسالان اتفاق می افتد بسیار متفاوت است و نیازمند کسب دانش و تجربه های خاص خود می باشد لذا این سمینار آموزشی در جهت ارتقاء دانش و آگاهی دانشجویان پرستاری و مامایی مقطع کارشناسی به تعداد 115 نفر زیر نظر پزشکان فوق تخصص نوزادان شامل؛ دکترامیرکمال حردانی،دکتر مسعود زادکرمی، دکتر غلامرضا بادفر و دکتر فرید آل علی برگزار گردید.

در احیای بزرگسالان به جریان انداختن خون مهم تر و در اولویت می باشد. در حالی که احیا در نوزادان استثنا بوده و ایجاد تهویه و باز کردن راه تنفسی در صدر احیا قرار دارد.