عنوان : مراسم قرعه كشی سفر زیارتی مشهد مقدس جهت كاركنان بیمارستان ابوذر
 ۱۳۹۶/۰۳/۲۵

"مراسم قرعه کشی سفر زیارتی مشهد مقدس جهت کارکنان بیمارستان ابوذر"

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابوذر مراسم قرعه کشی سفر زیارتی مشهد مقدس جهت کارکنان بیمارستان ابوذر روز چهارشنبه مورخ 24/03/96 در محل دفتر ریاست بیمارستان با حضور دکتر مهران حکیم زاده ریاست بیمارستان، علیرضا فضل اله پور مدیر داخلی بیمارستان و مسعود پولادوند رئیس امور اداری بیمارستان و دیگر مسئولین بیمارستان برگزار شد.

در این مراسم قرعه کشی که نام افراد شرکت کننده بصورت اعداد درون پاکت قرار داده شده بود، تعداد 11 خانوار برنده خوش اقبال سفر زیارتی مشهد مقدس بودند.

برندگان این قرعه کشی به مدت 4 شب و 5 روز در زائرسرای امام رضا از تاریخ  05/04/96 لغایت 09/04/96 و از تاریخ 10/05/96 لغایت 14/05/96 در هتل میزبان مشهد اقامت خواهند داشت. حداکثر استفاده از هتل 5 روز می باشد و اقامت در هتل مشمول همکار و همراهان وی می باشد.

ضمناً هزینه اسکان و پذیرایی(سه وعده صبحانه،نهار و شام) به عهده دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد.