عنوان : برگزاری سمینار آموزشی بیماری تب خونریزی دهنده كریمه كنگو در مركز آموزشی درمانی كودكان ابوذر
 ۱۳۹۶/۰۳/۳۱

برگزاری سمینار آموزشی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر، سمینار بیماری تب کریمه کنگو روز سه شنبه 30 خرداد 96 در سالن دکتر بهبهانی بیمارستان ابوذر با حضور پزشکان، پرستاران، دانشجویان و نیروهای خدمات بیمارستان برگزار شد.

در این سمینار دکتر احمد شمسی زاده حیات داوودی فوق تخصص بیماریهای عفونی کودکان و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز درخصوص راههای انتقال بیماری، شناسایی علائم و راههای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو مطالبی ارائه نمود.

وی همچنین به نکاتی در جهت رعایت بهداشت دست اشاره کرد و گفت: برای همه بخصوص کادر درمان شستشوی صحیح دستها بهترین راه جلوگیری از سرایت بیماریها می باشد.

در ادامه نیز 2 فیلم آموزشی در زمینه رعایت بهداشت دست به نمایش گذاشته شد.