عنوان : به مناسبت بزرگداشت روز جهانی پی كی یو در روز پنج شنبه هشتم تیرماه جشنی در بیمارستان ابوذر برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۸

به مناسبت بزرگداشت روز جهانی پی کی یو در روز پنج شنبه هشتم تیرماه جشنی در بیمارستان ابوذر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر، به مناسبت روز جهانی پی کی یو در روز پنجشنبه هشتم تیرماه شال 1396 مراسم جشنی در سالن دکتر بهبهانی بیمارستان ابوذر برگزار شد.

در این جشن که به همت انجمن حمایت از بیماران فنیل کتونوری استان خوزستان برگزار شد پس از قرائت قرآن مجید، رضا سواری رئیس انجمن ضمن خوشامدگویی و سخنرانی درخصوص چگونگی فعالیت انجمن و همکاری بی شائبه خانواده های بیماران فنیل کتونوری، از تعدادی از اعضاء انجمن ازجمله فاطمه شیرانی، فاطمه قاعدی و سامیه سنجری که بدون هیچگونه چشم داشت مادی نهایت تلاش و همکاری با انجمن را دارند تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه سوگندنامه توسط بچه های P.K.U خوانده شد و از خانواده های آنان هرگونه پیشنهاد و انتقاد در راستای بهبود عملکرد انجمن را پذیرا شدند.

در پایان به دانش آموزان تحت درمان(P.K.U ) که درمدارس عادی و استثنائی به نحو احسن مشغول تدریس میباشند هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.