عنوان : سالروز پاك ترین، زلال ترین، شادترین و مقدس ترین پیوند هستی مباركباد
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۲

"سالروز پاک ترین، زلال ترین، شادترین و مقدس ترین پیوند هستی مبارکباد"

اولین روز از ماه ذی الحجه که دارای دو عید مبارک قربان و غدیر نیز است سالروز ازدواج فرخنده حضرت علی (ع) با برترین بانوی جهان حضرت فاطمه (س) است. این ازدواج زیباترین پیوند آسمانی در جهان اسلام می باشد. و به عنوان روز ازدواج نامگذاری شده است.

ازدواج حضرت علی(ع) با حضرت فاطمه (س) به فرمان خداوند، از امتیازاتی است که رسول اکرم (ص) بر آن مباهات می کردند. در این پیوند پرمیمنت، فرشتگان آسمان در سرور و شادمانی و بهشتیان به زبنت و زیور آراسته شده بودند.

فاطمه زهرا(س) دختر پیغمبر اکرم(ص) و از دوشیزگان ممتاز عصر خویس بود. پدر و مادرش از اصیل ترین و شریف ترین خانواده های قریش بودند. از حیث جمال ظاهری و کمالات معنوی و اخلاقی از پدر و مادر شریفش ارث می برد و به عالی ترین کمالات انسانی آراسته بود.

پیش از حضرت علی(ع) افرادی مانند ابوبکر و عمر آمادگی خود را برای ازدواج با دختر پیامبر(ص) اعلام کرده بودند و هر دو از پیامبر(ص) یک پاسخ شنیده بودند و آن این که درباره ازدواج حضرت زهرا(س) منتظر وحی الهی است.

در ازدواج آن دو بزرگوار که به فرمایش پیامبر(ص)، خداوند فاطمه را به ازدواج علی درآورد نکات مهمی وجود دارد که می توان به؛ هم کفو بودن، دوری از تجملات، قناعت، خواستگاری بدون واسطه، سخت نگرفتن بر یکدیگر، ملاک قرار دادن معیارهای معنوی و اخلاقی، مهریه پائین، حجب و حیا و داشتن زندگی برمبنای عشق واقعی اشاره کرد. به این خاطر است که پیوند آنها با وجود این ویژگیها و نیز رضایت خدا و رسول خدا(ص) پیوند آسمانی لقب می گیرد.