عنوان : بیمارستان كودكان ابوذر موفق به كسب رتبه برتر در اجرای طرح ارتقا و حفظ كرامت مردم در نظام اداری شد
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۸

"بیمارستان کودکان ابوذر موفق به کسب رتبه برتر در اجرای طرح ارتقا و حفظ کرامت مردم در نظام اداری شد."

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کودکان ابوذر، براساس ارزیابی انجام شده توسط بازرسین طرح تکریم در سال 1395 در راستای اجرای مصوبه شورای عالی اداری تحت عنوان " ارتقاء و حفظ کرامت مردم در نظام اداری" این بیمارستان موفق به کسب رتبه برتر در گروه سلامت،بهداشت و درمان در بین بیمارستانهای اهواز و اخذ لوح و تندیس برگزیدگان جشنواره شهید رجایی از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان گردیده است.

دکتر مهران حکیم زاده ریاست بیمارستان ابوذر در این خصوص اظهار داشت: بی شک این موفقیت مرهون تلاش ها و زحمات ارزنده مدیریت و کلیه کارکنان این بیمارستان که همواره ارائه خدمات باکیفیت، انجام وظایف سازمانی و حفظ کرامات انسانی در جهت رضایتمندی ارباب رجوع را سرلوحه کار خویش قرار داده اند حاصل شده است.

لذا از زحمات و تلاشهای خالصانه همکاران ارجمندم در کسب این موفقیت کمال تقدیر و تشکر را دارم و توفیق و سلامتی شما را از ایزد منان مسالت می نمایم.