عنوان : دهه امامت و ولایت بر تمامی رهروان حق مبارك باد
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۶

"دهه امامت و ولایت بر تمامی رهروان حق مبارک باد"

روز دهم ذی الحجه هجری قمری، (برابر با  جمعه 10 شهریور ماه 1396) مصادف،با عید سعید قربان از گرامیترین و مشهورترین عیدهای مسلمانان است . و به یاد ابراهیم و فرزندش اسماعیل توسط بسیاری از مسلمانان جشن گرفته می شود.

در این روز ابراهیم نبی از آزمایش قربانی کردن پسر خود اسماعیل موفق بیرون آمد  پس از سربلندی ابراهیم نبی و تصمیم جدی او برای قربانی کردن پسر و اقدام به عمل برای انجام این کار ؛ خداوند گوسفندی را برای قربانی کردن آن به جای پسرش فرستاد و این گونه سنت قربانی کردن درست شد .

عید مهم دیگر که در میان شیعیان جایگاه والایی دارد عید غدیر خم است غدیر خم  نام ناحیه‌ای میان  مکه  و  مدینه  است که  محمد،  پیامبر اسلام، در   ۱۸ ذی‌الحجه سال ۱۰ هجری قمری،  علی بن ابی طالب  را ولی مؤمنان معرفی کرد. و فرمود: « هر کس من مولای اویم، علی مولای اوست» سال روز این واقعه میان  شیعیان  به  عید غدیر  شهرت دارد .

عید غدیر ،عید ختم و تکمیل رسالت، عید امامت و ولایت و آغاز فصل نوین بندگی است.

تاریخ عید غدیر (۱۸ ذی الحجه) در تقویم شمسی برابر است با شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۳۹۶ و در تقویم میلادی مصادف با ۹ سپتامبر سال ۲۰۱۷ است .

و اما دهه امامت و ولایت فاصله عید قربان که بندگي و اطاعت حضرت ابراهيم (ع) و انتصاب ايشان به امامت از سوي پروردگار است تا عيد غدير كه تجلي رسالت در امامت با منصوب شدن حضرت مولي الموحدين علي (ع)، توسط حضرت محمد (ص) به جانشيني و امامت مسلمين است نامگذاری شده است.