عنوان : "راه اندازی تیم پزشكی از متخصصان مختلف برای درمان كامل كودكان دارای شكاف كام و لب در مركز طبی ابوذر اهواز"
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۳

"راه اندازی تیم پزشکی از متخصصان مختلف برای درمان کامل کودکان دارای شکاف کام و لب در مرکز طبی ابوذر اهواز"

به گزارش روابط عمومی مرکز طبی کودکان ابوذر اهواز، مورخ 3 دی ماه 1397 در جلسه ای که با حضور دکتر نوذر درستان معاون اجتماعی دانشگاه جندی شاپور، مهندس فلسفی عضو شورای شهر اهواز، دکتر زهرا بزرگ زاده عضو هیأت مدیره مؤسسه محکم در اهواز، دکتر نادر ساکی استاد دانشگاه و عضو هیأت مدیره مؤسسه محکم در اهواز، دکتر مهران حکیم زاده ریاست بیمارستان ابوذر، علیرضا فضل اله پور مدیرداخلی یبمارستان، دکتر محمدرضا میرکریمی فوق تخصصص ریه کودکان و عضو هیأت علمی دانشگاه جندی شاپور اهواز، ،دکتر فروزان صادقیان مدیرعامل مؤسسه خیریه بیمارستانی ابوذر، در محل دفتر ریاست بیمارستان تشکیل گردید، بر لزوم تشکیل تیم پزشکی متشکل از متخصصان مختلف با هدف درمان کودکان با ناهنجاری های مادرزادی سر و گردن (شکاف کام و لب) در مرکز طبی ابوذر تأکید شد.

طی این جلسه مقرر شد راه اندازی تیم پزشکی ترمیم شکاف کام و لب با همکاری میان مؤسسه خیریه محکم (حمایت از کودکان با ناهنجاری های مادرزادی) و مؤسسه خیریه بیمارستانی ابوذر و پزشکان این بیمارستان صورت گیرد.

در ادامه دکتر نوذر درستان معاون اجتماعی دانشگاه جندی شاپور اهواز ضمن تصریح بر آماده سازی زیرساخت های راه اندازی تیم پزشکی شکاف کام و لب کودکان، بر ضرورت همکاری و استفاده از ظرفیت های پزشکان و اعضای هیأت علمی استان در حوزه های مختلف و نیز استفاده از امکانات دانشکده توانبخشی در درمان کودکانی که دچار مشکلات شکاف کام و لب می باشند، تأکید کرد.

مهندس فلسفی عضو شورای شهر اهواز درخصوص همیاری خیرین استان اظهار داشت: با استفاده از اطلاع رسانی و تبیلغات صحیح می بایست فضای روانی جامعه را جهت مشارکت و همکاری خیرین استان در امور درمانی آماده کرد.

دکتر مهران حکیم زاده رئیس بیمارستان ابوذر و فوق تخصص گوارش کودکان و عضو هیأت علمی دانشگاه جندی شاپور اهواز ضمن بیان اهمیت این پروژه از نظر پزشکی و اجتماعی، بر مدیریت صحیح کار گروهی با حضور کلیه متخصصان و کارشناسان مربوطه تأکید کرد و گفت: در پروژه درمان کودکان مبتلا به ناهنجاری های مادرزادی شکاف لب و کام، می بایست مطابق با پروتکل های استاندارد بین المللی پیش رفت تا به قابل قبول ترین سطح درمان دست یافت.

در ادامه دکتر محمدرضا میرکریمی فوق تخصص ریه کودکان و عضو هیأت علمی دانشگاه جندی شاپور اهواز با اشاره به عنوان مرکز طبی کودکان ابوذر و اینکه این عنوان ضرورت انجام تمامی مراحل درمان کودکان بصورت متمرکز را ایجاب می کند تصریح کرد: با هدف متمرکز نمودن تمامی مراحل درمان، تیم پزشکی متخصص شکاف کام و لب کودکان در این مرکز راه اندازی می شود.

وی همچنین درخصوص مزیت های کارگروهی و تیمی بیان داشت: هدف اصلی کارگروهی، فراهم کردن روند درمانی یکپارچه، هماهنگ و متمرکز است که در نتیجه آن رقابت در بین اعضای تیم جهت ارتقای آگاهی علمی خود و از طرفی دسترسی آسان و جلوگیری از سرگردانی و آشفتگی خانواده های بیماران برای انتخاب پزشک را به دنبال دارد.

دیگر اعضای جلسه با بیان اینکه ارتقای سطح سلامت، نیاز اساسی استان خوزستان
می باشد، بر همکاری های بین بخشی سازمان ها و ارگان های مرتبط و انسجام مسئولین سیاسی استان و مدیران حوزه درمان نیز تأکید کردند.