عنوان : " گرامیداشت روز جهانی بهداشت دست در مركز طبی كودكان ابوذر اهواز"
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۵

" گرامیداشت روز جهانی بهداشت دست در مرکز طبی کودکان ابوذر اهواز"

به گزارش روابط عمومی مرکز طبی کودکان ابوذر اهواز، همزمان با پنجم می مصادف با 15 اردیبهشت ماه که از سوی سازمان بهداشت جهانی به عنوان روز جهانی بهداشت دست نام گذاری گردید، عشرت افشاری سوپروایزر واحد کنترل عفونت بیمارستان به همراه جمعی از  پزشکان و کادر درمان و مسئولین و کارشناسان با برگزاری برنامه های مختلف این روز را گرامی داشتند.

بزرگداشت روز جهانی بهداشت دست در بیمارستان کودکان ابوذر با هدف بالا بردن آگاهی از بهداشت دست ها و اهمیت و ترویج آن برگزار شد.

دکتر احمد شمسی زاده فوق تخصص بیماری های عفونی کودکان و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن آموزش چهره به چهره مراحل صحیح شستشوی دست ها به دانشجویان پزشکی و کادر درمان، بر رعایت بهداشت دست در مواقع قبل از تماس با بیمار، حین تماس با بیمار و بعد از تماس با بیمار تأکید بسیار داشت و گفت: رعایت بهداشت دست ها بعنوان عامل کلیدی در پیشگیری از بیماری ها و بخصوص عفونت های بیمارستانی می باشد.

از دیگر برنامه هایی که در جهت فرهنگ سازی رعایت بهداشت دست ها به همت واحد کنترل عفونت بیمارستان در این روز انجام شد می توان به توزیع ضدعفونی کننده های دست، توزیع تراکت و پوستر و پمفلت میان کادر درمان و دانشجویان پزشکی و تمام افرادی که در تماس با بیمار می باشند و همچنین آموزش چهره به چهره شستشوی صحیح دست ها با صابون یا محلول های ضدعفونی کننده به بیماران و همراهان آنان اشاره کرد.