عنوان : "كمیته مرگ و میر كودكان 1 تا 59 ماهه در مركز آموزشی درمانی كودكان ابوذر اهواز تشكیل شد"
 ۱۳۹۸/۰۲/۳۱

"کمیته مرگ و میر کودکان 1 تا 59 ماهه در مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز تشکیل شد"

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز، کمیته مرگ و میر کودکان 1 تا 59 ماهه با حضور بازرس معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، مسئول کمیته مرگ و میر کودکان 1 تا 59 ماهه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی، مسئول کمیته مرگ و میر کودکان 1 تا 59 ماهه مرکز بهداشت شرق، مسئول فوریت های پزشکی(115) اهواز، مسئول ستاد رها معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و تیم مدیریت اجرایی بیمارستان در تاریخ 31 اردیبهشت ماه 98 در محل سالن جلسات مدیریت بیمارستان تشکیل شد.

در این جلسه که با هدف شناخت عوامل مؤثر در کاهش مرگ و میر کودکان برگزار شد، مباحثی براساس زیرساخت های خدمات مراقبت بهداشتی درمانی استان مطرح گردید.

دکتر محمدرضا میرکریمی فوق تخصص ریه کودکان و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز و مسئول فنی بخش ICU2 بیمارستان ابوذر ضمن ارائه گزارش دستورالعمل های وزارت بهداشت مبنی بر عوامل کاهش دهنده در مرگ و میر کودکان 1 تا 59 ماهه یادآور شد که پروتکل اعزام بیماران از شهرستان های اطراف به مرکز استان بمنظور کاهش مراجعات و اعزام های غیرضروری بیماران به بیمارستان های مرکز استان، بازبینی شود.

از دیگر موارد پراهمیت که در این جلسه تصویب گردید، پایش اعزام های نابسامان بیماران در بیمارستان مقصد و گزارش به ستاد رها و نهایتا برخورد ستاد رها با بیمارستان مبداء می باشد.

همچنین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مقرر نمود اعزام تمام بیماران می بایست صرفا با هماهنگی پزشک بیمارستان مبدا و پزشک بیمارستان مقصد صورت گیرد.

در پایان بمنظور افزایش همکاری و تعاملات همه جانبه پزشکان و پرسنل بیمارستان های استان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.