عنوان : "مراسم تكریم و معارفه مدیر گروه پیشین و جدید كودكان در مركز طبی كودكان ابوذر اهواز"
 ۱۳۹۸/۰۴/۰۳

"مراسم تکریم و معارفه مدیر گروه پیشین و جدید کودکان در مرکز طبی کودکان ابوذر  اهواز"

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز، آئین تکریم و معارفه مدیرگروه پیشین و جدید کودکان با حضور جمعی از پزشکان مورخ 3 تیرماه 1398 در محل سالن جلسات دفتر مدیریت بیمارستان کودکان ابوذر برگزار شد.

در این مراسم از زحمات و تلاش های دکتر علی اکبر مؤمن فوق تخصص بیماری های مغز و اعصاب کودکان و  عضو هیأت علمی دانشگاه جندی شاپور اهواز که تا پیش از این مدیرگروه کودکان بود تقدیر بعمل آمد، همچنین دکتر احسان ولوی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری و عضو هیأت علمی دانشگاه جندی شاپور اهواز بعنوان مدیر جدید گروه کودکان اهواز معرفی شد.