عنوان : "بازدید خارجی از فرایند مدیریت و دفع پسماندهای بیمارستانی در مركز آموزشی درمانی كودكان ابوذر اهواز"
 ۱۳۹۸/۰۴/۰۹

"بازدید خارجی از فرایند مدیریت و دفع پسماندهای بیمارستانی در مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز"

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز، در روز یکشنبه  9 تیرماه 1398 گروهی از نمایندگان کشورهای فرانسه و آلمان و فنلاند و اتریش با همراهی دکتر نعمت اله جعفرزاده حقیقی فرد استاد و عضو هیآت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت و مرکز تحقیقات فناوریهای محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، مهندس بنی عگبه رئیس اداره محیط زیست اهواز، دکتر سیده فاطمه مرعشی و مهندس محمدجواد اشرفی از اداره محیط زیست خوزستان در معیت علیرضا فضل اله پور مدیرداخلی بیمارستان، مهندس زهرا هزاریان کارشناس ارشد محیط زیست بیمارستان و جمعی دیگر از مسئولین بیمارستانی و دانشگاهی از فضاها و دستگاههای امحاء پسماندهای بیمارستانی مرکز طبی کودکان ابوذر بعنوان بیمارستان پایلوت بازدید کردند.

هدف از این بازدید، آشنایی با تکنولوژی و سیستم بکار رفته در دفع پسماندهای عفونی و غیرعفونی بیمارستانی و  بررسی فرایند مدیریت این پسماندها در بیمارستان کودکان ابوذر بوده است.