رو عنوان : به گزارش وب‌دا خوزستان،
عنوان : برگزاری جلسه هماهنگی به مناسبت برپایی نمایشگاه هفته دولت
زير عنوان : شنبه 26 مردادماه 1398 جلسه هماهنگی به مناسبت برپایی نماشگاه هفته دولت
 ۱۳۹۸/۰۵/۲۷

به گزارش وب‌دا خوزستان، شنبه 26 مردادماه 1398 جلسه هماهنگی به مناسبت برپایی نماشگاه هفته دولت با حضور مهندس پورافضل مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر فرهاد حمزه لوی مدیر روابط عمومی دانشگاه، نمایندگان معاونت‌های بهداشت، درمان، غذا و دارو، تحقیقات و فناوری دانشگاه در محل سالن جلسات مدیریت روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه هماهنگی‌های لازم جهت مشارکت فعال و ارائه دستاوردهای حوزه کارآفرینی، اشتغال و رونق تولید در دومین نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال به منظور معرفی بسترهای ایجاد شده برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در سال رونق تولید در هفته دولت سال جاری انجام شد.

گفتنی است در این جلسه مصوب شد اسامی و تعداد کارشناسان مستقر در غرفه دانشگاه در نمایشگاه هفته دولت و همچنین نمایندگان تام الاختیار معاونت‌های مربوطه به مدیریت روابط عمومی اعلام شود.

همچنین در بخش دیگری از جلسه به هماهنگی‌های لازم جهت ارائه اقلام مورد نیاز در نمایشگاه از قبیل وسائل آموزشی جهت عموم مردم شامل بروشور و پمفلت و محتوای قابل ارائه در نماشگاه از قبیل عکس، متن و کلیپ اشاره شد.