عنوان : "گزارش تصویری بازدید معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با هیأت همراه از بیمارستان جدید كودكان ابوذر"
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۶

"گزارش تصویری بازدید معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  با هیأت همراه از بیمارستان جدید کودکان ابوذر"

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر، در روز سه شنبه مورخ 16مرداد 1397 دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با هیأت همراه متشکل از دکتر رمضان احدی قائم مقام ریاست دانشگاه و دیگر مسئولین و کارشناسان سازمان مرکزی در معیت دکتر مهران حکیم زاده رئیس بیمارستان و علیرضا فضل اله پور مدیرداخلی بیمارستان از ساختمان بیمارستان جدید کودکان ابوذر بازدید کردند و از نزدیک در جریان پیشرفت فیزیکی پروژه قرار گرفتند.

هدف از این بازدید بررسی مسائل و نیازمندی های از جمله تجهیزات پزشکی ، تعداد نیروی انسانی لازم، تخصیص اعتبارات مالی و موارد دیگر و مرتفع نمودن آنها تا قبل از بهره برداری از بیمارستان 240 تخت خوابی کودکان ابوذر بوده است.