• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۵/۲۶
"بازدید سرزده معاون درمان دانشگاه جندی شاپور از بیمارستان كودكان ابوذر اهواز"

"بازدید سرزده معاون درمان دانشگاه جندی شاپور از بیمارستان کودکان ابوذر اهواز"

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز،دکتر مهران ورناصری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور به همراه دکتر علی احسان پور مدیر بیماری های خاص، لیدا ممبینی مدیرپرستاری معاونت درمان، شهرزاد عطارزاده کارشناس نظارت درمان و غلامحسین بابائی مدیر روابط عمومی معاونت درمان در راستای بازدیدهای دوره ای از بیمارستان ها، در روز شنبه 26مردادماه 98 بصورت سرزده از بیمارستان کودکان ابوذر بازدید کردند.

معاون درمان و افراد حاضر در معیت دکتر مهران حکیم زاده رئیس بیمارستان، علیرضا فضل اله پور مدیرداخلی بیمارستان و فرزانه مقیم زاده مدیر پرستاری بیمارستان، ابتدا در اورژانس بیمارستان حضور یافتند و از نزدیک کیفیت ارائه خدمات درمانی در این بخش را مورد ارزیابی قرار دادند و سپس وضعیت بخش های دیگر بیمارستان را نیز بررسی کردند.

قابل ذکر آنکه در ادامه بازدید جلسه ای در محل دفتر ریاست بیمارستان بمنظور بررسی مسائل و مشکلات بیمارستان تشکیل شد و در نتیجه تصمیماتی اخذ گردید.

V5.5.2.0