• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
"كارگاه آموزشی كنترل خشم و عصبانیت در مركز آموزشی درمانی كودكان ابوذر اهواز برگزار شد"

"کارگاه آموزشی کنترل خشم و عصبانیت در مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز برگزار شد"

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز، کارگاه آموزشی مدیریت و کنترل خشم و عصبانیت توسط الهام علی چیتگر مسئول بهبود کیفیت بیمارستان و با حضور تمامی پرسنل درمانی و پشتیبانی در محل سالن اجتماعات بیمارستان برگزار شد.

این دوره با هدف افزایش آگاهی پرسنل در راستای ارتقای سلامت کارکنان و  آشنایی با دانش مدیریت و کنترل خشم برای کنترل خود در لحظات آنی و بروز رفتار و گفتار درست که یکی از مهارت های ده گانه سلامت زندگی است، برگزار شد.

آشنایی با هیجان خشم، علل آن، باورها، راهکارهای اجرایی در جهت مدیریت خشم از سرفصل های این دوره بوده است.

مدرس این دوره در تعریف خشم گفت: خشم هیجان طبیعی در انسان است که در زمان بروز وقایع ناخوشایند، در فرد نمود پیدا می کند. وجود خشم امری ضروری برای انسان است و باعث تغییرات فیزیولوژیک و رفتاری می شود در صورتی که خشم تبدیل به یک رفتار کنترل نشده و آسیب رسان به فرد و یا روابط بین فردی گردد به پرخاشگری تبدیل می شود که امری مذموم و نکوهیده است.

وی همچنین در توضیح علل خشم بیان داشت: بروز خشم علت های متفاوتی دارد از جمله باورهای انسان، علل هیجانی، انحراف های شناختی افکار و طراحی یک سری استانداردهای تعیین شده براساس نگرش خود فرد که در صورت عدم برآورده شدن آنها، خشم بوجود می آید.

الهام علی چیتگر با اشاره به اینکه عصبانیت بدترین تأثیر را بر سلامت بدن و روحیه دارد اظهار داشت: عصبانیت می تواند باعث افزایش خطر ضربان غیرطبیعی قلب یا همان آریتمی قلبی،  آسیب های کبدی و صفراوی، دردهای ماهیچه ای، اسهال، ورم معده، خارش و مشکلات پوستی (درماتیت یا التهاب پوست) شود.

در پایان وی درخصوص چگونگی مدیریت خشم و جلوگیری از رفتارهای پرخاشگرانه به تکنیک های عملی کنترل خشم و عصبانبت از جمله تمرینات تنفسی، شناسایی علائم هیجانی در زمان بروز خشم، خروج از محل بروز خشم، نوشیدن آب خنک اشاره و  توصیه کرد که در تمرینات تنفسی آگاهانه می بایست در زمان معمولی از شماره 1 تا 10 را در نظر بگیرند تا در زمان بروز خشم فرد قدرت اجرای آن را داشته باشد.

V5.5.2.0