• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۱/۰۷
"مراسم تودیع و معارفه روسای مركز آموزشی درمانی كودكان ابوذر اهواز برگزار شد"
در این مراسم طی حکمی از طرف دکتر فرهاد ابول نژدایان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر محمدرضا فتحی بعنوان رئیس جدید بیمارستان انتخاب و از زحمات دکتر مهران حکیم زاده قدردانی شد.

"مراسم تودیع و معارفه روسای مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز برگزار شد"

در این مراسم طی حکمی از طرف دکتر فرهاد ابول نژدایان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر محمدرضا فتحی بعنوان رئیس جدید بیمارستان انتخاب و از زحمات دکتر مهران حکیم زاده  قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر، مراسم تودیع رئیس سابق و معارفه رئیس جدید با حضور دکتر حاتم بوستانی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و دکتر فرهاد حمزه لویی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و جمعی از پزشکان و اعضای هیأت علمی بیمارستان کودکان ابوذر در تاریخ
7 بهمن ماه 1398 در محل سالن دکتر بهبهانی بیمارستان برگزار شد.

پس از تلاوت آیات قران مجید و پخش سرود ملی، ابتدا دکتر حکیم زاده رئیس سابق بیمارستان ابوذر ضمن خیرمقدم به حاضرین، گزارش کوتاهی از اقدامات و عملکرد خود را در زمان تصدی مسئولیت ریاست بیمارستان ارئه کرد و گفت: یکی از اقدامات بسیار ارزنده که در مدت حضور بنده انجام شده است، ساخت و تجهیز و افتتاح بیمارستان فوق تخصصی 240 تخت خوابی کودکان ابوذر با زیربنایی حدود 21هزارمترمربع در 8 طبقه است که در تاریخ 7 مهرماه 97 به بهره برداری رسید.

وی در ادامه بیان  داشت: انتقال بیماران به بیمارستان جدید جز با همدلی و همکاری و همت والای پرسنل بیمارستان و نیز تلاش های ارزشمند و شبانه روزی فضل اله پور مدیرداخلی بیمارستان میسر نبود چرا که امر جابجایی بیماران بدون حتی لحظه ای تعطیل شدن یا به تعویق افتادن ارائه خدمات به بیماران صورت گرفت و این موضوع ستودنی است.

دکتر حکیم زاده همچنین با اشاره به موقعیت بیمارستان کودکان ابوذر به عنوان تنها بیمارستان آموزشی درمانی و فوق تخصصی کودکان در قطب جنوب غرب کشور و متمرکز بودن رشته های فوق تخصصی بیماری های کودکان و جراحی کودکان، اظهار داشت: در نظر است تخصص ارتوپدی کودکان و بخش مادر و کودک و روانپزشکی کودکان، در آینده نزدیک به دیگر تخصص های این بیمارستان اضافه گردد.

در پایان، برای رئیس جدید آرزوی موفقیت کرد و افزود: خداوند منان را سپاسگزارم که بر بنده منت نهاد تا در مدت 7 سال توفیق خدمت در قامت رئیس بیمارستان کودکان ابوذر نصیبم شود که مایه مباهات و افتخار بوده است و اکنون که سکان خدمتگزاری نصیب دکتر فتحی شده است وی را بهترین گزینه برای ریاست بیمارستان دانست.

دکتر حاتم بوستانی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در تأئید صحبت های دکتر حکیم زاده، نسبت به اضافه نمودن تخصص های دیگر به مجموعه تخصص های بیمارستان در آینده نزدیک نوید داد.

دکتر بوستانی ضمن برشمردن خصوصیات مدیریتی دکتر حکیم زاده از زحمات و فعالیت های وی در مدت حضورشان در این مرکز قدردانی کرد و برای دکتر فتحی بعنوان رئیس جدید با توجه به توانمندی وی آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون کرد.

دکتر محمدرضا فتحی رئیس جدید بیمارستان ابوذر ضمن قدردانی و تشکر از همه کسانی که با حضور خود در این روز (معارفه) موجبات دلگرمی را فراهم کردند گفت: از اعتماد و همراهی یکایک شما تقدیر و تشکر می کنم و خدا را شاکر هستم و بر خود می بالم که بعنوان خادمی کوچک، فرصتی برای خدمت بی منت پیش رو دارم.

دکتر شمسی زاده فوق تخصص بیماری های عفونی کودکان و عضو هیأت علمی دانشگاه، بعنوان استاد و پیشکسوت اساتید بیمارستان در این مراسم سخنانی را ایراد کرد و به سوابق کاری ارزشمند و اخلاق نیکو دکتر فتحی و دکتر حکیم زاده اشاره داشت و دکتر فتحی را بعنوان تنها فوق تخصص روماتولوژی کودکان در استان معرفی کرد که در تخصص خود از علم و دانش بسیار بر خوردار است و از خدمت رسانی به بیماران خود در هر ساعت از شبانه روز دریغ نمی ورزد.

دکتر شمسی زاده در پایان از زحمات دکتر حکیم زاده در دوران تصدی ریاست بیمارستان قدردانی کرد و انتصاب دکتر فتحی بعنوان رئیس جدید بیمارستان را تبریک گفت

در پایان مراسم، با اهدا لوح و هدایا از دکتر مهران حکیم زاده رئیس سابق بیمارستان کودکان ابوذر تجلیل و قدردانی شد.

"مراسم تودیع و معارفه روسای مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز برگزار شد"

7 بهمن ماه 1398 در محل سالن دکتر بهبهانی بیمارستان برگزار شد.

V5.5.2.0